Penawar Anti Penuaan El Marino Blanc

Saya baru sebulan lebih amalkan el marino collagen ni. Memang terbaik

Wah kulit bertambah cerah, dan kedutan berkurang. Yang paling ketara kulit satu badan dah bertambah licin, dulu kulit saya kering dan agak kasar. Licin kalau terduduk ke apa boleh tergelincirla. Macam lantai la pulak kan hehe. Naik jatuh, naik jatuh ha jgn fikir pelik-pelik pulak.

Yang best tak pakai sunblok pun dah tak kisah sbb dah protect satu badan. Wah kalau pakai sunblok satu badan berapa botol la habis sebulan. Kan.

Bayangkan anda jalan-jalan pastu kena sinaran matahari. Ha camne nak elak. UV ni selain gelapkan kulit, boleh rosakkan kulit, buat kulit nampak tua dan berkedut. Juga boleh sebabkan kanser.

Jom tengok lebih lanjut apa yang special pasal el marino:

Langkah pertama demi mencapai kesempurnaan kulit anda

Hentikan detik jam dengan El Marino Blanc. Dengan ramuan semata-mata diperolehi dari sumber semula jadi, anda boleh minum mengikut citarasa sendiri demi kulit yang lebih muda dan cerah. Red Orange Complex®, VIQUA® and Collactive™ akan bertindak secara ajaib terhadap kulit anda dengan mengurangkan kemunculan garis-garis halus, kedutan dan bintik-bintik hitam.

Jadikan El Marino Blanc pilihan anda hari ini, alami perbezaannya dalam 7 hari.
Ia memang TERBUKTI.*

CERAH, LEBIH CERAH DAN MAKIN CERAH

Kembalikan keserian kulit secara mendalam.
Aksi dwifasa ini memberikan jaminan hasil yang memberangsangkan. Salah satunya untuk menghentikan sinaran UV daripada menembusi kulit anda dan satu lagi untuk menyekat penghasilan melanin dalam kulit. El Marino Blanc mengunci dan mengecutkan melanin, lantas mencegahnya daripada mencecah permukaan kulit demi kulit yang lebih telus dan putih.

 

MUDA, LEBIH MUDA DAN MAKIN MUDA

Kembalikan kulit yang muda. Kulit menjadi lebih cerah, tegang dan lembut.
Rumusan berpaten El Marino Blanc yang unik berkesan membendung penguraian kolagen dan mengaktfikan penghasilan protein muda. Hari demi hari, kulit menjadi lebih tegang, kedutan berkurangan dan kompleksi kulit kelihatan lebih licin, gebu dan segar, bak disuntik eliksir kemudaan.

Aksi El Marino Blanc

TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI*.

Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan. Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak.

Kombinasi ROC® + Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS® + Collactive™ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat:

Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna.
* Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

 

*Berdasarkan penilaian 64 orang wanita dan lelaki yang berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

Apa Yang Terkandung
Dalam El Marino Blanc Yang
Menjadikannya Begitu Mujarab?

Hasil manifestasi pelbagai saintis dan pakar dermatologi, kami telah merumuskan satu minuman kolagen yang unik yang berupaya memberi anda perlindungan jangka panjang, dengan manfaat pencerahan dan antipenuaan. Kesannya, kulit anda menjadi lebih tegang dan berseri.

 

Kompleks Oren Merah (ROC®)

Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS®

Collactive™

TESTIMONIAL EL MARINO BLANC

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

El Marino Blanc

1231618_630917070315129_601315429_n

EL MARINO BLANC COLLAGEN

EL MARINO BLANC COLLAGEN


Inovasi Antioksidan Terbaik
Anugerah Malta Pomegranate Perancis
Inovasi Tertinggi di
Ekspo Teknologi Baru PCHI

MS1500:2009
1137-07/2012
Pensijilan HALAL JAKIM
Hubungi +6013-3249570 (Noor Maslina) Sekarang untuk harga promosi EL MARINO BLANC

Order sekarang, hubungi Noor Maslina SMS/Whatsapp “Elmarino” to +60133249570

Email: noormaslina.anggun@gmail.com

Perjalanan ke Terengganu di Hari Jumaat

Alhamdulillah hari ini berkesempatan ke Terengganu dengan sahabat baik saya sejak sekolah menengah di MRSM Pengkalan Chepa, Fatimah Suhana.

Sebelum bertolak, saya menghantar suami ke KL Sentral, dari sana dia menaiki KLIA Express untuk menaiki kapal terbang ke Vietnam di KLIA. Begitulah jika suami outstation, saya akan meluangkan masa bersama kawan-kawan. Sejak saya buat bisnes ni, lebih banyak saya bertemu dengan kawan-kawan yang memang dah lama tak jumpa. Ada seorang pelanggan saya pernah berkata, perniagaan ini cuma jambatan untuk kita bertemu dengan seseorang yang Allah takdirkan kita untuk berjumpa.

Nak cerita pagi ini pula perut saya mula memulas, macam sembelit. Masuk tandas 4-5 kali sampai cemas jugalah takut terlambat hantar suami dan tertinggal flight. Nak kemas baju kejap masuk tandas. Nak buat air masuk tandas. Sampai nak tengok Dr Azizan Osman kat TV3 positif pagi, tajuk Jutawan Akhirat nak pasang suara kuat biar dengar dalam tandas. Tapi tak sempat hehe.

Dah lama tak kena sakit perut masa kecemasan ni pula jadi.
Penghabisan makan kolagen el marino tu alhamdulillah sembelit pun keluar macam cirit-birit. Sampai 2 kali. Maaflah sebab tak senonoh cerita pasal buang air.

Saya pun buka katalog Elken untuk tengok apa yang sesuai untuk dimakan.
Sebelum bertolak saya singgah dulu untuk beli Probyo dan terus makan.

Alhamdulillah dah tiada sakit perut sampai sekarang lebih kurang 2 jam dah makan probyo.

Gembira sangat sebab produk elken ni bagus dan macam klinik pula bagi saya yang lebih suka memilih makanan alternatif berbanding ubatan.

Harini dalam kalut-kalut sempat ada orang telefon bertanya pasal elmarino dan royal expert white.
Alhamdulillah.

Nanti saya kongsikan pasal produk yang untuk diabetes dan darah tinggi yang saya dah beli untuk suami dan mak. Dan juga untuk wanita dalam usaha saya untuk mendapat cahaya mata.

Sekarang saya menulis sambil berehat di Genting Sempah. Ok nak sambung memandu.

20140314-154427.jpg
Probyo

20140314-154442.jpg
Probyo
Testimonial probyo

20140314-154541.jpg
El marino collagen

Maslina
0133249570

Apakah Ciri-ciri Produk Kesihatan Pemakanan Kolagen yang Terbaik?

20140221-180933.jpg

Mulai umur 30 badan kita akan mula menjadi seperti sebelah kanan, kedutan, lingkaran hitam, dan penuaan. Dengan teknilogi terkini semua ini dapat dicegah asalkan tidak MALAS dan tidak KEDEKUT. SAnggupkah anda nampak macam nenek tua atau lebih tua dari usia asal?

Slide3

EL MARINO BLANC – CLICK TO BUY NOW!

[ADAKAH PRODUK KOLAGEN ANDA SEKARANG SATU PEMBAZIRAN?]

Assalamualaikum,

Hari ini saya sangat excited nak share tentang satu produk kolagen yang sangat best.

Sebab apa best?

Yang best sangat pasal collagen el marino ini ialah, bila makan seolah-olah pakai UV protection satu badan, cubalah search dalam internet mana-mana kolagen memang takde ingredient yang protect UV satu badan kerana ada ROC.

Jika kita memang pakai UV protection pun tentu di muka sahaja, sanggup tak pakai satu badan? Dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Bukan sahaja bagi gebu, putih tapi licin dan halus, termasuk yang tersembunyi, depan belakang, atas dan bawah, merah-merah, ketat-ketat :-) Suami mesti suka sangat

Bahan Collactive pula boleh tembus hingga ke DNA kita, menutup kebocoran collagen. Boleh tutup kebocoran kolagen tu best sangat sebab takde pada produk kolagen mana-mana.

Nak senang makan je el-marino, betul betul?

EL MARINO BLANC terbaik kerana dapat menjadikan KULIT LEBIH TEGANG. Tidak seperti produk lain, ia bukan sahaja mengandungi kolagen malah dapat mencegah kehilangan kolagen kerana mengandungi anti-kolaganase, jika tidak, pengambilan kolagen hanyalah satu PEMBAZIRAN

Kebanyakan produk nutrikosmetik di pasaran hanya dapat menghalang melanin UNTUK MENCERAHKAN KULIT tapi EL MARINO BLANC mampu menghalang pengaktifan tirosinase (tindakan anti-melanin), jika tidak tindakan anti melanin adalah

MEMBAZIR kerana tidak mampu menghalang tirosinase yang mengaktifkan melanin itu

EL MARINO BLANC juga mengandungi ADS VIQUA mengandungi anti oksidan
40 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARIPADA DELIMA
7 KALI GANDA LEBIH TINGGI DARI TEH HIJAU

Jus Delima Diundi pembaca Readers Digest sebagai “Buah Unggul Antioksidan yang Paling Berkhasiat

ADS VIQUA:
-Mencegah kerosakan dalam PERUT yang berasid tinggi
-Molekul bersaiz NANO MENEMBUSI MEMBRAN SEL secara langsung
-Mencerdaskan sel badan

KUALITI TERJAMIN
-Anugerah Malta Pomegrante Perancis – Inovasi Antioksidan Terbaik
-Inovasi Tertinggi di Ekspo Teknologi Baru Antarabangsa
-Usahasama dengan French Research Institute for Exploration of the Sea
-Pensijilan HALAL JAKIM
-Pensijilan GML (Good Manufacturing Practice)

Hasil yang Didapati Setelah Menggunakan El Marino Blanc 

CERAH, LEBIH CERAH DAN MAKIN CERAH

el marino mencerahkan

Kembalikan keserian kulit secara mendalam.
Aksi dwifasa ini memberikan jaminan hasil yang memberangsangkan. Salah satunya untuk menghentikan sinaran UV daripada menembusi kulit anda dan satu lagi untuk menyekat penghasilan melanin dalam kulit. El Marino Blanc mengunci dan mengecutkan melanin, lantas mencegahnya daripada mencecah permukaan kulit demi kulit yang lebih telus dan putih.

MUDA, LEBIH MUDA DAN MAKIN MUDA

el marino muda

Kembalikan kulit yang muda. Kulit menjadi lebih cerah, tegang dan lembut.
Rumusan berpaten El Marino Blanc yang unik berkesan membendung penguraian kolagen dan mengaktfikan penghasilan protein muda. Hari demi hari, kulit menjadi lebih tegang, kedutan berkurangan dan kompleksi kulit kelihatan lebih licin, gebu dan segar, bak disuntik eliksir kemudaan.

Apa Yang Terkandung Dalam El Marino Blanc Yang Menjadikannya Begitu Mujarab?

Hasil manifestasi pelbagai saintis dan pakar dermatologi, kami telah merumuskan satu minuman kolagen yang unik yang berupaya memberi anda perlindungan jangka panjang, dengan manfaat pencerahan dan antipenuaan. Kesannya, kulit anda menjadi lebih tegang dan berseri.

Kompleks Oren Merah (ROC®)

Diekstrak daripada jus dan kulit Oren Merah Sicily, kuasa ROC® telah diuji secara klinikal untuk melindungi sel kulit daripada ancaman sinaran matahari. Sifat pelindung ROC®bertindak untuk mengekang aktiviti tirosinase dalam kulit kita yang merupakan punca penghasilan melanin dan mengekalkan kecerahan dan keserian kulit kita walaupun terdedah di bawah matahari.

Aktif VIQUA® dengan Sistem
Penghantaran Nano ADS®

Aktif Delima VIQUA® kita yang menyapu banyak anugerah dapat melindungi kulit anda dengan menyekat enzim-enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin serta mengaktifkan aktiviti sel-sel badan di samping menghasilkan protein muda.

Selain mengandungi 40 kali ganda bahan antioksidan berbanding jus delima biasa, Aktif VIQUA® terkandung dalam Sistem Penghantaran Lanjutan (ADS®) yang melicinkan penghantaran ke sel-sel kulit kita.

Collactive™

Rumusan ini juga mengintergrasikan Kolagen Marin Terhidrolisis dan Peptida Elastin dengan VIQUA® untuk melindungi dan memberi nafas baru kepada sel-sel kulit. Hari demi hari, kulit anda terasa lebih tegang, lebih licin dan lebih halus.

AKSI EL MARINO BLANC

TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI*.

Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan. Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak.

Kombinasi ROC® + Aktif VIQUA® dengan Sistem Penghantaran Nano ADS® + Collactive™ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat:

Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna.
* Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu.

Inovasi Antioksidan Terbaik
Anugerah Malta Pomegranate Perancis

Inovasi Tertinggi di
Ekspo Teknologi Baru PCHI

MS1500:2009
1137-07/2012
Pensijilan HALAL JAKIM

Hubungi 013-3249570 (Noor Maslina) Sekarang untuk harga promosi EL MARINO BLANC
AGEN DIPERLUKAN

TESTIMONIAL:

EL MARINO TESTIMONIAL 2

Berkongsikan
RAHSIA BESAR
di sebalik kulit yang menawan

Sindrom Pramenopaus (PMS) membelenggui saya selama 2 tahun yang lalu. Kulit saya menjadi kering dengan garis-garis halus yang berlambak sekitar mata saya dan jeragat pada kawasan dagu kelihatan semakin gelap. Setelah menggunakan 2 paket El Marino dua kali sehari selama 2 minggu, saya kagum dengan perubahan atas kulit saya. Muka saya menjadi lebih halus dan garis-garis halus ternyata berkurangan. Yang lebih menggembirakan ialah masalah jeragat saya telah berkurangan secara ketara. Perubahan yang begitu memberangsangkan membuat ramai kawan dan saudara saya berasa terkejut!

Angela Ong

 

Lagi testimoni El Marino Blanc:

ELMARINOBLANC-Microsite

TESTIMONI AND INFO EL MARINO BLANC

CEGAH PENUAAN ANDA SEKARANG DAN JADI LEBIH PUTIH DAN MUDA:

KLIK DI BAWAH UNTUK HARGA PROMOSI TERKINI:

EL-Marino-Blanc-Promo (2)

promosi el marino blanc

EL-Marino-Blanc-Promo (1)

promosi el marino blanc

EL-Marino-Blanc-Promo

 

 

 

Royal Expert White

Royal Expert White

Royal Expert White

Testimoni Royal Expert White, penjagaan muka terbaik

I nak kongsi satu produk yg I pakai sejak bulan April haritu.
Baru-baru ni hampir semua family dan kawan-kawan I tanya I pakai apa, nampak lain dan kulit semakin cantik. Seolah-olah dari dalam. Bila I bagitau I pakai ni, semua beli.
Yang paling best suami pun puji.

Gambar testimoni royal expert ni I tak buat effect instagram untuk tunjuk actual picture. Baru2 ni family dan kawan2 tegur apa I pakai sbb yelah dulu muka teruk sgt…. Semua orang pun perasan. lepas I bgtau pakai apa serta-merta mereka pun satu ofis beli termasuk yang nak belikan untuk isteri dia. I nak share dgn semua kalau ada manfaat untuk kita sebab penampilan mempengaruhi keyakinan kita dan orang lain. Jika lebih yakin, lebih bersemangat. Lebih bersemangat, lebih berjaya :-)
Sekarang ni pun ada rasa perubahan sekeliling.

SMS REW to 013-3249570 now

Sudah lama saya mencari produk yang paling sesuai dengan saya, akhirnya alhamdulillah berjumpa dengan royal expert white.
Kenapa produk ni berbeza, sebab dia cuma ada krim dan pencuci muka, so tak perlu nak beli krim siang dan malam yang asing, toner dsb. Juga tak perlu beli bedak muka. Jimat.

Tambahan pula,  walaupun untuk pertama kali pakai dah tak perlu pakai bedak sebab litupannya dah cukup

Lepas pakai untuk beberapa minggu, kalau tak pakai pun kulit kita dah cantik. Lepas basuh muka pun dah tak perlu touch up. Best sangat sebab tak perlu bawa barang-barang make-up ke mana-mana atau risau tak bawa bedak

Gambar ni selepas 3 bulan I pakai, dan kesan dia dah maksimum, dah tak nampak macam pakai apa-apa, natural je seperti memang kulit original kita

Sekarang I pakai pagi je sekali. Lepas basuh muka solat zohor dan asar pun tak perlu pakai apa-apa. Rasa bebas je

Lagi satu, sebotol ni boleh tahan sampai 2-3 bulan, kalau jenis berjimat pakai lagila jenuh nak habis so bila bahagikan dgn berapa lama kita boleh pakai tersangatla jimat, lagi–lagi sebab tak perlu beli bedak muka, toner, sunblock, BB Cream dan seangkatan dengannya

Krim ini adalah untuk memutihkan kulit, anti kedut, sunblok. Produk penjagaan muka terbaik.

Bukan itu sahaja, ia menjadikan kulit kita anti cela, glowing, dan natural je. Ambil gambar serious cantik sebab ada effect glowing tu.

SMS REW to 013-3249570 now

 

Satu set terdiri daripada:
1. Ultimate Brightening Day and Night Cream
2. Cleanser (Orange based) for all skin type
3. Soap (Grape based) for normal to dry skin (boleh juga dipakai di badan)

Produk ini berasal dari Pakistan

Bagaimana saya menemui produk ini?
Pada suatu hari saya dan kawan menunaikan solat di surau, saya lihat selepas ambil wuduk dia tidak memakai bedak pun. Ternyata memang dia dah lama tak pakai bedak tapi kulit dia cantik, flawless dan putih, saya pun terus beli sebotol.

Selepas beberapa lama kawan-kawan dan keluarga menyedarinya, mereka pun beli dan berpuas hati.
Sekarang kami semua sudah menjadi pengguna setiaproduk ini.

Kalau berminat, stok limited, ready stok ada 5 je, kalau habis ambil masa nak order lagi.
Testimoni royal expert white lagi

SMS REW to 013-3249570 no

 

 

Krim ajaib yang memutihkan, menghalus dan menegangkan kulit muka tanpa pengelupasan. Berupaya menentang jerawat dan pelbagai masalah kulit. Jom cuba sekarang!Royal Expert White berupaya :
* mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi
* merawat jangkitan fungus di kulit
* menghilangkan jerawat
* menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah
* meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degilKandungan adalah terbukti selamat :
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* FragranceCara Penggunaan:
Sapu pada muka dan leher. Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. SApu pagi dan petang untuk kesan maksimum. Di larang menyapu pada kawasan sensitif seperti lingkaran mata dan kulit yang merengsa.Jom cuba Krim Royal Expert White cream dari Pakistan ini. Terbukti selamat dan berkesan! Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan, sangat menjimatkan

 

 

 

ROYAL EXPERT WHITE CREAM – TERNYATA BERKESAN!!!

How is Royal Expert™ White Different ?
ROYAL EXPERT™ WHITE not only brightens your skin but it also removes fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal Expert™ White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of effectiveness and reliability. A large amount of consumers have shown a visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It also helped to reduce skin discolorations and brown spots.

How does Royal Expert™ White Work ?
Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening, anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and giving it a natural glow.

How is Royal Expert™ White Rated ?
We take an in-depth look at each of the following areas:

·         Consumer rating, Safety,  Ingredient Quality, Company Reputation

 

How to Use Royal Beauty Cream:
Use Whenever possible, EXPERT WHITE can either be used in a day or night.

INGREDIENTS:
* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance

Directions:
Apply all over the face and neck. Gently massage into the skin using light circular movements. Use at least twice a day everyday for best results.Do not apply on the delicate eye contour area or an irritated skin.

Tapi sekarang dah jumpa produk yang sesuai untuk saya. Malah diakui oleh kawan-kawan dan keluarga. Bila dah nampak sendiri perubahan saya, mereka pun pakai dan ternyata memang berkesan.

 

Jerawat, parut, kedut, hitam bawah mata, semuanya hilang

 

ROYAL EXPERT WHITE
Registered Under Biro Pharmaceutical
(Not 110902103K)

How is Royal Expert White Di­fferent?

ROYAL EXPERT WHITE not only brightens your skin but it also removes
fungus, pimples and wrinkles from your skin. It also removes any spots
from your face even if they are deep in your skin. It renews and clears
the skin from all skin problems subsequently its active whitening agents
penetrates your skin, leaving your skin bright, glowing and natural. Royal
Expert White is, by far, the BEST topical anti-aging skin care product
based on consumer feedbacks. Nothing else comes close in terms of
effectiveness and reliability.A large amount of consumers have shown a
visible reduction in the appearance of wrinkles, with no side effects. It
also helped to reduce skin discolorations and brown spots.

How does Royal Expert White Work?

Using herbal extracts like (MAGNOLOL) and modern day technological
research. Expert White relaxes your skin and treats it with whitening,
anti-fungal and anti wrinkles agents, restoring your spotless face and
giving it a natural glow.

How is Royal Expert White Rated?

We take an in-depth look at each of the following areas:

* Consumer ratings * Safety * Ingredient Quality * Company Reputation
How to Use Royal Beauty Cream:

Use EXPERT WHITE twice a day.

Testimoni lagi

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik
 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik

 Testimoni royal expert white,  produk penjagaan muka terbaik

Testimoni royal expert white, produk penjagaan muka terbaik


The Difference Between WSR & Other HERBS

The Difference Between WSR & Other HERBS

Credit to: Sh Hamidah Sy Hamid on Tuesday, August 20, 2013 at 1:11pm

By: Pn Linda Yahaya, 19 Ogos 2013 Assalamua’alaykum and Selamat hari Raya… IT has been a great Ramadan and Syawal for me. Alhamdulillah. Just to update with my long period problem. After taking wsr since June this year until today Aug… my period has shortened from 15 to 6 days. I am totally esctatic n thrill. Rasa happy , kalau period lama2 ni tau sajala , asyik nak maaaaarah saja.. Alhamdulillah sangat-sangat.

 

Alhamdulillah … I believe ..makan la ubat apa pon … tapi dgn doa , niat , keyaqinan yg betul … everything will be juz fine..

 

..from my experience .. the difference WSR ni dgn ubat herba yg lain ..is the way the doa is composed. The doa is so powerful… merintih, meminta, appeal to Allah utk kebahgian rumah tangga .. bukankah rumah tangga tu diibaratkan sebagai sebuah masjid .. ditambah dgn khasiat herba ni ..sebab tu la WSR ni berjaya … The power of doa membolekan menukar qada dan qadar kita

 

Deep faith in Allah helps solving many problems …niyyat for kebahgian org lain bukan utk kita .. so it makes it more makbul ..

 

I also belive ..kalau you makan panadol sekali pon , dgn doa yg penoh keyakinan, ikhlas, dan menharap kekuassan Allah … any penyakit bole sembuhkan .. Alhamdulillah …

 

…Let me tell you the truth … to me all herbal medicine are the same. Each has its own specialities, each companies will said their is the best . Ada yg guna ayat quran , ada yg guna muslim workers …- all this to show how genuine n to convince consumers on their products… Tapi sayang , pengguna lupa yg menyembuhkan hanya la Allah… the medication is merely a medium / perantaraan saja. Its your faith, your belief and to see at which level you depend on Allah’s grace n mercy to sembuhkan u .. When I took WSR , ok…juz a pill …then I saw the doa… I was dumbfounded ! I feel ashamed rasa macam murtad sebab adakah selama ni I tak berdoa betul2 ..hanya baca bismillah and terus telan saja ubat-ubatan?? The doa really shook me up. I studied, I cried, I was ashamed and I started to repent , Ampon kan aku Ya Allah .. its not my intention to mensyirik kan MU… this is the doa that I must adopt in my life ..(though I change some of the wordings)

My niat is totally to make me sembuh so dapat beribadat dan menjadi hamba pada Mu , Ya Allah … syukur, I am ok …and I have gained a lot in Ramadan …some of you have known what I have achieved within a month .. Allah has been so generous to me … writing this comment , rasa teharu pulak …My apologies.. I feel that semua berjaya di sini , sebab u all buang all the negative attitude, sharing ilmu and no hasad dengki .. semua berdakwah ke jalan Allah .. kalau kita buat semua ni ke jalan Allah, tak kan Allah nak turn down our prayers and doa .. Ya Rahman Ya Rohim ..Maha Pemurah Maha Pengasih – that is why kita semua sembuh …that is my honest true opinion.

 

 

About 10 years .. I period dari 10 -15 hari.. penat nak qadho puasa Ramadan . Then I decided to try one herb sebab dia kata herb ni bole regulate my period. Lepas makan I terus period tak stop for 20 days terus masuk hospital. Takut betul…. sebab tu I tak percaya herb apa pon. Tapi I still try wsr sebab ada doa

So .. What’s do special sbt this doa? When I baca terus I terkedu. ..o my God… it moved me so much. To me the doa bukan meminta dari Allah…tapi merayu dgn rasa hina dan lemah sekali sbg makhluk. Betapa besar dan berkuasanya Allah. After Dia dah bagi mcm2 nikmat kat kita, kita merayu lagi minta dipulihkan penyakit dalaman kita. Every solat I syukur that solat lebih lama lagi. WSR juz another herbal medicine. Mana ada satu jenis herb yg bole sembuh 1001 penyakit? Yg dapat sembuhkan is DOA kita mintak dari Allah. Itu yg dpt sembuh 1001 penyakit.WSR ada kebihan tersendiri , itu saja, the rest is ALLAH yg makbul dan sembuhkan. Sebab tu bila selalu doa dan ikhtiar dgn WSR , u get positive result.

 

Dear fellow WSR ladies … thanx for the support. I am moved by your generousity. Always go to basic ie to seek Allah’s blessing and path and Allah will return so much to us. I just finished my Aug’s period and its only lasted for 6 days, last nite when I started praying , sujud syukur pada Allah for this gift. Allahu Akbar !

20131024-122949.jpg
 Noor Maslina
Dealer WSR KLCC / Petaling Jaya
0133249570

RAHIM SEMAKIN SIHAT/ PCOS

Perkongsian daripada FB Group Women Secret Recipe

RAHIM SEMAKIN SIHAT/ PCOS

By Norhaslinda Bt Rameli on Thursday, September 5, 2013 at 9:22am

TESTIMONI DARI PN: NISAH SAEDIN              2/9/2013

bismillahirrahmanirrahim… tima kasih Ya Allah kerna mempertemukan saya dgn wsr ni… saya ada PCOS dan sejak 2 tahun ni saya selalu bledding yg berpanjangan.. doktor selalu memberi saya ubat utk hentikan bledding tu.. adakalanya x benti pun malah berpanjangan dan darah menjadi ketul ketul dan warna semakin hitam.. dah mcm mcm cara saya ikhtiar.. termasuklah rwtn tradisional.. tp.. masalah saya tetap sama.. Ada 1 kali semasa saya jumpa doktor di hospital, dr tu syorkan saya membuang rahim .. oleh kerana saya belum ada zuriat, saya x nak buang lg.. dr tu pun ambil tisu dlm rahim nak cek.. tp keputusan tetap sama .. kena buang jugak sebab kemungkinan akan menjadi kanser.. saya tetap x nak buang.. sampailah norazila sahrawi mengesyorkan wsr ni kpd saya pd bln 6 lalu.. masa tu saya tengah bledding… saya mencuba wsr ni.. pd mulanya ok.. rasa lenguh bdn hilang.. seminggu lepas tu.. sakit kepala dan kebas kaki tang yg x terhingga.. darah pula menjadi panas tp x ketul lg.. warna darah pun kembali merah cair.. tp saya risau kerna darah yg panas tu, dlm masa yg sama saya mkn ubat hospital juga.. tp saya jarakkan masa utk mkn wsr… masa tu hati saya x yakin .. kebas kaki tangan x terhingga.. jd saya benti mkn semua ubat dan habiskan wsr sekotak tu hingga habis.. x sambung lg dah sebab takut dan risau.. pastu bledding mkn berkurangan dan terus kering.. tp dr ada bg temujanji utk ambil tisu rahim lg minggu lepas.. 26/8.. sebelum temujanji tu saya bertekad utk cuba wsr kembali.. saya start semula pada 21/8.. bila ambil tisu rahim tu minggu lepas.. Doktor ckp apa yg dia nampak rahim sudah bersih dr darah yg selalu bnyk kat dinding rahim.. doktor juga memasukkan kamera kat dlm rahim dan saya juga dpt lihat dr skrin yg ada di bilik bedah tu.. sya sedar sebab Doktor bius separuh je.. saya bersyukur kerna rahim saya bersih x mcm 6 bln lepas yg mana keseluruhan rahim saya gelap kerna darah terlalu bnyk kat dlmnya.. saya juga berharap keputusan tisu tu juga akan memberi keputusan yg positif dan berharap agar rahim saya x di buang dan saya akan di kurniakan zuriat.. alangkah bagus jika dr dulu lg saya bertemu wsr ni kan.. saya Bersyukur ke hadrat Ilahi kerna wsr ni menyelasaikan masalah bledding yg lam saya tanggung..

wsr

 

Noor Maslina dealer WSR Petaling Jaya/KLCC

013-3249570

Cara cegah Rahim Jatuh atau Vaginal Prolapse

Salam
Sebelum ni saya ada ceritakan tentang rahim jatuh atau vaginal prolapse ni.
Kawan saya Fatimah Suhana yang bekerja di bahagian claim approval untuk insurance di Australia mengatakan terlalu ramai orang putih menghadapi masalah ini. Rahim mereka terpaksa dibuang atau boleh menyebabkan kematian.

Ini disebabkan mereka tidak berpantang selepas bersalin dan melalukan aktiviti berat beberapa hari selepas bersalin.

Kita orang Asia beruntung kerana ada rawatan tradisional seperti urutan membetulkan rahim selepas bersalin serta jamu atau maajun yang boleh merawat masalah ini.

Saya mengambil perkongsian dari group fb WSR:

Norhaslinda Bt Rameli ▶ Women Secret Recipe (WSR)
Tuesday at 10:23am

Assalamualaikum wbt salam ukwah dari saya ..Di sini saya ingin membuat perkongsian mengenai penyakit yg amat merbahaya utk kaum hawa selain dari canser iaitu PROLAPSE mungkin ramai d antara kita yg tak tau apa itu PROLAPSE di sini saya sertakan gambar utk info kita smuanya ..Asbab dari WOMEN SECRET RECIPE (WSR) dgn makan secara istiqomah dapat mengelakkan kita dari kena prolapse ini InshaAllah ” CEGAH SEBELUM KENA ADALAH LANGKAH TERBAIKK”

Apakah Prolapse

Kekenduran Rahim

Prolapse rahim adalah satu keadaan di mana rahim jatuh ke bawah dan kadang-kala terkeluar dari saluran faraj. Keadaan ini biasanya disebabkan oleh ligamen dan otot yang biasanya memegang rahim pada kedudukkan asal menjadi lemah akibat dari kehamilan dan kelahiran. Justeru itu rahim seakan-akan melorot ke bawah melalui saluran faraj.
Keadaan ini merangkumi beberapa peringkat, di peringkat awal ia hanya jatuh sedikit daripada kedudukan biasa, peringkat kedua di mana pintu rahim jatuh sampai ke permukaan faraj dan peringkat ketiga yang sangat teruk ialah apabila keseluruhan rahim terkeluar daripada saluran dan permukaan faraj (satu keadaan yang biasa digelar ‘tombong’’, lihat tajuk ‘Pembedahan’) Diantara kesan-kesan kekenduran faraj dan otot rahim adalah seperti berikut.

Ganguan perkencingan

Ramai wanita yang mengalami masalah kekenduran rahim atau prolapse akan menghadapi masalah perkencingan seperti kerap kencing, sukar hendak mula kencing tetapi apa yang ketara sekali sukar untuk mengawal kencing khususnya apabila ia batuk, bersin ataupun apa apa perbuatan yang menyebabkan tekanan dalam perut meningkat seperti ketawa berdekah-dekah, semput dan ketika hendak berdiri daripada sujud ketika sembahyang, maka air kencing akan keluar dengan sendiri tanpa boleh dikawal. Keadaan ini digelar dengan nama Stress Incontincence dan sangat menyusahkan dan mengganggu tugas harian seseorang wanita khususnya dalam menjalankan amal ibadah seperti sembahyang kerana ia mudah batal daripada wudu’nya.

Gangguan hubungan kelamin

Oleh sebab berlakunya kelonggaran pada faraj khususnya pada otot yang memegang faraj yang biasa digelar dengan nama Pelvic Floor Muscle, maka kekuatannya untuk mencekang atau mengemut dalam proses hubungan seksual mungkin terganggu sedikit. Ini boleh mengurangkan kepuasan dan kenikmatan seks khususnya pada pihak suami. Ramai wanita serta suami mengadu tentang kekurangan nikmat atau kepuasan seks selepas kelahiran bayi dan perkara ini memang berpunca daripada berbagai faktor tetapi diantaranya ialah kekenduran atau kelemahan otot disekeliling faraj.
Ketidakselesaan dan sakit pinggang

Gangguan lain yang boleh timbul akibat daripada prolapse rahim ialah rasa tidak selesa kerana sesuatu benda iaitu rahim terkeluar daripada farajnya. Ini berlaku ketika ia berdiri atau banyak berjalan. Oleh sebab rahim jatuh ia menarik otot dan sering-kali urat di bahagian pinggang juga agak tertarik menyebabkan ramai di antara mereka yang mengadu sakit pinggang.

Gangguan Kesihatan
Dalam kes prolapse yang teruk atau peringkat ketiga di mana keseluruhan rahim terkeluar, seringkali pintu rahim tergesel pada seluar dalam menyebabkan luka atau erosion. Luka ini seringkali dijangkiti kuman menyebabkan keputihan atau pengeluaran lendir yang banyak. Dalam jangka panjang ada juga kes di mana berlaku ketumbuhan akibat daripada pergeresan yang berpanjangan. Malah ada setengah kanser pangkal rahim timbul daripadanya.

Sebagai kesimpulan
Seharusnya kita mengambil langkah awal pencegahan dengan menitik berat penjagaan rahim

Boleh cuba Women Secret Recipe jamu kembali perawan untuk pencegahan di samping pengetatkan faraj yang saya amalkan sendiri dan mendapat hasil yang luar biasa

Atau join group WSR di FB atau ke web kemutkemut.com.my untuk maklumat lanjut

Noor maslina wsr klcc petaling jaya
013-3249570

20131024-122949.jpg

20131024-123421.jpgNoor Maslina Dealer WSR

Petaling Jaya / KLCC

 

Kerongsang purdah

Apa maksud tajuk ini? Sebenarnya saya selalu teringat kepada kak berpurdah di Kota Kinabalu. masa tu saya bertugas di luar kawasan.

Menariknya, kerongsang yang kakak ni memang sangat laris. Walaupun semua orang pun menjual kerongsang yang sama, tapi pada pandangan saya kerongsang yang kakak ni buat lagi cantik kerana lebih menyerlah.
Di pasar malam di Kota Kinabalu itu, kebanyakan peniaga membuat sendiri kerongsang dan menjualnya.
Masa tu bulan Ramadhan. Kalau nak jumpa kakak ni mesti lepas terawih sebab dia nak solat terawih. Kemudian malam jumaat dia akan tutup sebab nak beramal lebih.
Mula-mula saya ambil 2 dozen dan masukkan dalam blog, memang banyk permintaan hingga akhirnya saya dapat jual kira2 20 dozen.

 

Contoh kakak berpurdah Ini menunjukkan bila kita mendahulukan Allah, maka Allah akan mudahkan dan tambah rezeki kita.
Apalah cerita agaknya kakak tu ye. Sebab saya telefon dah tak dapat. Kalau ada sesiapa dapat no tel kakak tu bagitau ye.
Tidak bersalahan dengan kupasan buku Mudahnya Mencari Rezeki, rezeki lebih mudah dijemput berbanding mencarinya.
Mudahnya mencari rezeki

 

Noor Maslina